Telefoanele Galaxy 7 vor primi o actualizare care optimizează consumul bateriei şi funcţionalitatea voice over WiFi

03.05.2016
Telefoanele Galaxy 7 vor primi o actualizare care optimizează consumul bateriei şi funcţionalitatea voice over WiFi

Disponibil deocamdată doar unui număr restrâns de posesori Galaxy S7, clienţi ai reţelei americane de telefonie Sprint, un nou pachet de actualizare pregătit de Samsung corectează o parte din problemele semnalate până acum la telefoanele din seria Galaxy S7.

Măsurând aproximativ 142MB, actualizarea aduce optimizări care ar trebui să crească autonomia bateriei. Alături de ultimele patch-uri de securitate, sunt aduse şi unele ajustări pentru îmbunătăţirea performanţelor la desfăşurarea apelurilor în sistem VoWiFi.

Este de aşteptat ca actualizarea livrată în regim OTA să fie în curând disponibilă şi utilizatorilor Galaxy S7 din alte regiuni ale lumii, inclusiv pentru modelul Galaxy S7 edge.

Vezi şi Cât de uşor se zgârie şi se îndoaie un telefon Galaxy S7 Edge? [VIDEO]

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult