Tom Hanks lansează aplicaţia Hanx Writer pentru iPad

15.08.2014
Tom Hanks lansează aplicaţia Hanx Writer pentru iPad

Există multe aplicaţii de productivitate pentru iPad, care oferă funcţii de procesare de text, însă Hanx Writer încearcă ceva diferit. Este vorba despre încercarea de a crea experienţa redactării folosind o maşină de scris direct pe ecranul tabletei. Ideea din spatele Hanx Writer vine chiar de la celebrul actor Tom Hanks, care este un mare fan al maşinilor de scris.

Hanx Writer include o tastatură neagră, realizată în stilul vechi al dispozitivelor de dactilografie, iar textul este „imprimat” pe o pagină de hârtie care se mişcă de la dreapta la stânga. Pentru a trece la următorul rând va trebui folosită o glizare a degetului pe display de la stânga la dreapta, asemeni maşinilor de scris adevărate.

Hanx Writer: aplicaţia de iPad a lui Tom Hanks

Aplicaţia include şi sunetele specifice ale redactării pe astfel de dispozitive şi există inclusiv opţiunea de a cumpăra alte modele de maşini de scris virtuale. Pe lângă modelul implicit de tastatură disponibil gratuit, utilizatorii pot opta pentru modelele Hanx 707 şi Golden Touch, fiecare dintre acestea fiind disponibil pentru trei dolari.

În cazul în care doriţi o experienţă diferită de scris pe iPad, puteţi descărca aplicaţia Hanx Writer chiar acum de pe AppStore. Având în vedere faptul că este gratuită, nu aveţi nimic de pierdut dacă o încercaţi. Atenţie însă, aceasta este momentan disponibilă doar pe varianta americană a magazinului de aplicaţii.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult