Transmission, una dintre cele mai răspândite aplicaţii BitTorrent are acum si versiune de Windows

Transmission, una dintre cele mai răspândite aplicaţii BitTorrent are acum si versiune de Windows

Disponibil pentru Linux şi OS X de aproape 10 ani, popularul client BitTorrent Transmission are acum şi versiune de Windows.

Potrivit dezvoltatorului Mike Gelfand, Transmission for Windows preia întregul set de funcţii şi interfaţa de utilizator disponibilă în celelalte versiuni, rămânând în continuare o aplicaţie gratuită.

Totuşi, în timp ce ediţiile pentru Linux şi OS X au în spate mulţi ani de optimizări, Gelfand avertizează că versiunea pentru Windows se află la începuturi, putând avea unele probleme de stabilitate.

Noua versiune Transmission for Windows poate fi descărcată gratuit în versiune pe 64 biţi şi 32 biţi, direct de pe serverul transmissionbt.com.

Citeste si despre BitTorrent Bleep: un client de mesagerie care promite o protecţie completă

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video