Trimite SMS-uri din Outlook

Trimite SMS-uri din Outlook

SMS-ul a fost şi va fi probabil mereu la modă. Oamenii preferă de multe ori, din diverse motive, să trimită mesaje scrise în loc să vorbească la telefon. Însă scrierea şi trimiterea SMS-urilor poate fi făcută şi prin alte mijloace, nu doar direct de pe telefon. Microsoft Outlook este una din alternative.

Cu ajutorul unui serviciu lansat zilele acestea, numit SMSOfficer, este posibilă trimiterea SMS-urilor din Microsoft Outlook 2007. Nu merge, din păcate, cu versiunile mai vechi de Outlook.

Configurare

Pentru a beneficia de acest serviciu trebuie în primul rând să te înscrii pe site-ul www.smsofficer.com. În prima pagina de înscriere, va trebui, printre altele, să alegi operatorul şi să scrii numărul de telefon. Sunt prezenţi toţi cei trei operatori de la noi. După această etapă, vei primi un cod, pe telefon, prin care vei confirma că numărul de telefon trecut este într-adevăr al tău.

Ultima pagină va include link-ul de configurare. Va trebui să apeşi acel link şi să scrii codul primit prin SMS, la parolă, în fereastra care se va deschide. În acest fel va fi adăugat în Outlook un cont nou, pe baza căruia vor fi expediate mesajele. După acest pas, deja pot fi trimiseSMS-uri din Microsoft Outlook 2007.

SMSOfficer

Utilizare

Noua funcţie va putea fi accesată prin File – New – Text Message sau prin intermediul butonului New de pe toolbar şi Text Message.

SMSOfficer

Mesajele scrise în Outlook pot fi programate pentru a fi expediate la o dată/oră ulterioară. Dacă textul depăşeşte limita unui singur SMS, acesta va fi împărţit şi trimis în mai multe mesaje.

SMSOfficer

Despre finanţe

Totul ar fi fost perfect dacă trimiterea SMS-urilor ar fi fost şi gratuită. Din păcate, nu este aşa. Totuşi, SMSOfficer îţi oferă 10 mesaje gratuite. După consumarea acestora, se trece la cumpărarea creditelor. 250 de credite costă 23.75 euro, iar preţulscade dacă sunt cumpărate mai multe credite.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News