Undelete 360 – recuperează gratuit fişierele şterse accidental

15.11.2011
Undelete 360 – recuperează gratuit fişierele şterse accidental

Undelete 360 este un program care asistă găsirea şi recuperarea fişierelor şterse accidental, aflate pe dispozitive USB Flash, card de memorie, SSD sau harddisk.

Undelete 360

Aplicaţia dispune de un motor de scanare capabili să recupereze fişiere şterse de pe partiţii cu sistem de fişiere FAT, FAT32 şi NTFS.

Undelete 360

Rezultatele obţinute pot fi răsfoite în structura originală de directoare, aşa cum erau înainte de a fi şterse, sau grupate în funcţie de tipul de fişier.

Modul de previzualizare a rezultatelor este foarte util atunci când dorim să recuperăm poze şterse accidental, permiţându-ne să inspectăm toate fişierele găsite fără a trebui să le copiem mai întâi pe un alt mediu de stocare.

Undelete 360

Dacă în urma operaţiunii de scanare suntem prezentaţi cu un număr foarte mare de rezultate, putem apela la funcţia integrată de căutare, prevăzută cu filtre pentru sortarea fişierelor găsite. Putem limita numărul rezultatelor afişate alegând numai un anumit tip de fişier, sau furnizând numele parţial al fişierului dorit.

Undelete 360

Secţiunea File Properties ne oferă informaţii detaliate legate de tipul fişierului selectat, dimensiunea şi integritatea acestuia. Trebuie ştiut că fişiere cu Damage mai mare de 0% au fost suprascrise cel puţin parţial de alte fişiere salvate pe harddisk şi nu mai pot fi recuperate în totalitate.

Undelete 360

Pentru a preveni suprascrierea fişierelor şterse accidental este absolut necesar ca după ce am descoperit pierderea de date să nu mai utilizăm dispozitivul de stocare pentru găzduirea altor fişierele. De asemenea, fişierele selectate pentru recuperare trebuiesc salvate pe altă partiţie sau mediu de stocare, cu suficient spaţiu liber pentru găzduirea acestora.

Undelete 360

După ce am recuperat fişierele pierdute, putem alege să efectuăm o ştergere securizată a mediului de stocare original, cu scopul de a preveni recuperarea fişierelor rămase de către persoane neautorizate. Această măsură este recomandată îndeosebi celor care plănuiesc să înstrăineze un dispozitiv de stocare folosit.

Undelete 360 Free Download

Undelete 360 este o aplicaţie gratuită, compatibilă cu sistemele de operare Windows 7, Vista, 2000 şi XP.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News