uTorrent beta, disponibil pentru tablete şi telefoane Android

uTorrent beta, disponibil pentru tablete şi telefoane Android

uTorrent, populara aplicaţie pentru descărcarea de fişiere distribuite în reţeaua BitTorrent, este disponibilă acum şi în versiune pentru tabletele şi telefoane Android. Aflată deocamdată în stadiu beta, aplicaţia uTorrent pentru Android poate fi descărcată gratuit din magazinul Google PlayStore.

uTorrent beta, disponibil pentru tablete şi telefoane Android

La fel ca şi ediţia uTorrent pentru PC-uri Windows, aplicaţia oferă listă de download cu torrenţii aflaţi în descărcare, modul pentru abonarea la feed-uri RSS şi suport pentru redarea fişierelor media aflate în listă. Chiar dacă pe Android este abia la prima versiune, uTorrent se laudă cu o interfaţă rapidă şi uşor de utilizat.

uTorrent beta - meniul settings şi lista Featured Content

Aplicaţia uTorrent for Android (Beta) este complet gratuită şi poate fi utilizată fără limitări impuse asupra numărului de fişiere descărcate, dimensiunea acestora sau vitezele de download şi upload. Deoarece prin natura activităţilor desfăşurate aplicaţia uTorrent poate transfera un volum mare de date prin conexiunea la internet, este recomandată evitarea conexiunilor 3G de internet mobil taxate în funcţie de traficul de date efectuat şi folosirea reţelelor WiFi atunci când sunt disponibile.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult