Vysor primeşte funcţie pentru duplicarea conţinutului redat pe ecranul telefoanelor cu Android în browserul Chrome

24.06.2016
Vysor primeşte funcţie pentru duplicarea conţinutului redat pe ecranul telefoanelor cu Android în browserul Chrome

Realizată de Koushik „Koush” Dutta, un dezvoltator renumit în comunitatea Android pentru crearea utilitarelor ClockworkMod şi CWM, aplicaţia Vysor poate asigura de acum transmiterea în mod wireless a conţinutului afişat pe ecranul dispozitivelor cu Android.

Imaginea redată într-un tab deschis cu versiunea pentru desktop a web browserului Chrome este complet interactivă, utilizatorii putând folosi cursorul mouse-ului sau interfaţa touch a monitorului pentru a interacţiona cu aplicaţiile de Android.

Pentru a funcţiona, Vyson necesită doar instalarea pe PC-ul vizat a utilitarului ADB (Android Debug Bridge) şi browserul Chrome, ambele fiind disponibile deja în versiuni pentru Windows, Mac OS şi Linux.

Conexiunea este realizată cu doar un click in meniul de configurare Vysor, viteza şi tipul de conţinut ce poate fi transmis depinzând doar de calitatea conexiunii wireless folosite.

Trebuie ştiut că pentru a beneficia de toate funcţiile aplicaţiei este necesară achiziţionarea versiunii Vysor Pro, disponibilă contra unui abonament lunar în valoare de 2 dolari, respectiv 10 dolari pentru un an. Cei care doresc să beneficieze de funcţionalitatea aplicaţiei pe termen nelimitat vor cheltui nu mai puţin de 40 dolari. 

Aplicaţia Chrome Remote Desktop este disponibilă acum şi pe telefoanele şi tabletele Apple

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult