WeTransfer pentru Android oferă transferuri gratuite de 10 GB

22.08.2014
WeTransfer pentru Android oferă transferuri gratuite de 10 GB

WeTransfer este un serviciu de file sharing din ce în ce mai popular, oferind limite generoase pentru mărimea fişierelor trimise, iar acum este disponibil şi pe Android. Serviciul oferă acum o aplicaţie în Google Play Store care nu numai că oferă posibilitatea de a trimite fişiere prin intermediul său, ci este integrată la nivel de sistem de operare în toate celelalte aplicaţii care au acces la meniul „Share”.

Cel mai mare avantaj al lui WeTransfer pentru Android este faptul că poţi trimite pachete de până la 10 GB fără a necesita înregistrarea unui cont sau plata unei taxe. Nu trebuie decât să ataşezi fişierele, să oferi adresa ta de mail şi adresa celui care va primi link-ul de download. Faptul că acest serviciu este acum disponibil pe mobil înseamnă că putem acum să transferăm mai multe imagini sau înregistrări video direct de pe telefon, fără a mai descărca respectivele fişiere pe un computer.

Această funcţie este foarte utilă atunci când utilizatorul nu se află lângă un PC, dar are la dispoziţie o conexiune WiFi cu viteză mare de upload. WeTransfer funcţionează la fel de bine şi prin conexiuna de date a operatorilor, însă cu siguranţă nu este o soluţie ideală, având în vedere preţul pachetelor de date şi limitele de trafic.

Puteţi descărca aplicaţia WeTransfer chiar acum din Google Play Store, unde este disponibilă gratuit. Cei care au nevoie să transfere pachete mai mari de 10 GB (varianta desktop este limitată doar la 2 GB) pot opta pentru un abonament lunar care costă 10 euro.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult