WhatsApp primeşte suport pentru apeluri de voce – cum poate fi activat

WhatsApp primeşte suport pentru apeluri de voce - cum poate fi activat

Zvonurile despre introducerea unei funcţii pentru apeluri de voce în populara aplicaţie de mesagerie WhatsApp circulă deja de aproape un an,  anunţul oficial aşteptat pentru finalul lui 2014 întârziind să apară. Probabil, încă la faza de testare, suportul pentru apeluri de voce a fost activat în interfaţa aplicaţiei doar pentru o parte dintre utilizatorii WhatsApp, însă şi cei mai puţin norocoşi au la dispoziţie o modalitate pentru a încerca noua funcţie.

WhatsApp primeşte suport pentru apeluri de voce

Aparent, sistemul pe bază de invitaţii nu necesită decât ca persoanele care au primit deja această funcţie să apeleze contacte din agendă, meniul de apelare fiind activat automat şi pe celălalt terminal. În practică, succesul încercărilor de apelare nu este tocmai garantat, rezultatele cele mai bune fiind obţinute cu dispozitive pe care rulează cel puţin versiunea Lollipop a platformei Android.

Din păcate prezenţa suportului pentru apeluri de voce nu a fost confirmat şi pentru interfaţa web, indicând ca puţin probabilă introducerea oficială a acestei funcţii la începutul acestui an.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult