Windows 8 Professional Edition – dezvăluit în ultimul beta intern

29.03.2012
Windows 8 Professional Edition - dezvăluit în ultimul beta intern

După ce un document dezvăluit la începutul acestui an vestea o ofertă stufoasă de ediţii Windows 8, iată că noi informaţii provenite din build-uri neoficiale Windows 8 beta confirmă existenţa a cel puţin una dintre ediţiile Windows anunţate până acum.

Windows 8 Professional Edition - ecranul de start

Într-o colecţie de imagini postate de Winunleaked cu o versiune post-beta de Windows 8, este documentată o ediţie „Windows 8 Pro” ce include şi componenta Windows To Go, alături de utilitarul Windows Anytime Upgrade pentru activarea de facilităţi disponibile în ediţiile Windows superioare. Prezenţa celei din urmă dovedeşte faptul că versiunea Professional Edition nu este cea mai avansată ediţie Windows 8 pregătită de Microsoft.

Windows 8 Professional Edition cu Windows Anytime Upgrade

Versiunea oficială Windows 8 Consumer Preview făcea referire la o ediţie „Professional Plus„, oferită alături de obişnuitele versiuni Starter, Home Basic, Professional, Enterprise şi Ultimate Edition.

Windows 8 Professional Edition Computer Properties

Microsoft nu confirmă dar nici nu dezminte informaţiile prezentate. Cert este că tot mai multe voci încep să critice noua strategie de marketing, cerând companiei să-şi simplifice oferta de versiuni Windows 8 pentru a nu stârni confuzie printre utilizatori.

Windows 8 Professional Edition - About Windows

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult