Windows Phone 7.5 Mango a primit liber la download

28.09.2011
Windows Phone 7.5 Mango a primit liber la download

Microsoft a promis 500 de funcţii noi pentru Windows Phone 7 „Mango”, iar astăzi şi-a îndeplinit promisiunea, lansând în mod oficial primul pachet de actualizare major pentru platforma Windows Phone.

Windows Phone 7.5 Mango

Actualizarea la Windows Phone 7.5 Mango este disponibilă începând de astăzi pentru un număr important de modele smartphone, însă Microsoft nu a dat detalii exacte referitoare la numele acestora. Prin urmare este recomandat să verificaţi personal dacă telefonul deţinut a primit acces la Windows Phone Mango. Pentru instalarea pachetului de actualizare este necesar să conectaţi telefonul la PC şi să lansaţi aplicaţia Zune.

Lista dispozitivelor suportate de Windows Phone 7.5 va fi extinsă în perioada următoare, astfel că puteţi verifica din nou disponibilitatea pachetului de actualizare, dacă mai este nevoie.

Odată cu Windows Phone Mango, Microsoft lansează şi Web Marketplace, un serviciu asemănător cu Android Marketplace, menit să ofere utilizatorilor o modalitate rapidă şi comodă pentru descărcarea de noi aplicaţii.

Windows Phone Mango

Din păcate Microsoft ne-a oferit şi o veste proastă, anunţând că serviciul Internet Sharing, versiunea pentru Windows Phone a funcţiei Mobile Hotspot de pe dispozitivele Android, nu este disponibilă în pachetul de actualizare curent. În prezent nu este clar dacă această funcţie va fi oferită printr-o actualizare ulterioară, sau a fost abandonată definitiv.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News