Windows Phone 8 Apollo – prezentarea oficială pe 20 iunie

06.06.2012
Windows Phone 8 Apollo - prezentarea oficială pe 20 iunie

Windows Phone 8 Apollo, noul sistem de operare Microsoft pentru telefoane inteligente, va debuta în versiunea finală abia către sfârşitul acestui an, însă până atunci vom avea parte de o primă prezentare oficială, ce va avea loc cu ocazia unui eveniment organiza la San Francisco în a doua jumătate a acestei luni.

Windows Phone 8 Apollo - prezentarea oficială pe 20 iunie

Gigantul software a trimis deja invitaţii către membrii presei, anunţând că la eveniment vor lua parte şi mai mulţi producători hardware, veniţi cu primele modele smartphone create pentru Windows Phone 8 Apollo. Printre producătorii cu renume ce iau parte la eveniment se numără Nokia, Samsung, HTC şi Huawei.

Windows Phone 8 Apollo este aşteptat să aducă multe îmbunătăţiri pentru platforma Windows Phone, cum ar fi suport pentru procesoare multi-core, îmbunătăţiri pentru aplicaţia camerei foto, integrare cu serviciile Skype şi o gamă mai variată de rezoluţii suportate pentru ecran.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult