Word Flow, noua tastatură Microsoft pentru telefoane iPhone este deja la stadiu Beta

13.04.2016
Word Flow, noua tastatură Microsoft pentru telefoane iPhone este deja la stadiu Beta

Testată cu un grup restrâns de utilizatori, tastatura Word Flow dezvoltată de Microsoft pentru utilizatorii de telefoane iPhone se prezintă cu un design uşor de personalizat şi funcţii interesante.

Deşi încă nu a ajuns la forma finală, Word Flow este descrisă ca fiind o tastatură foarte rapidă, prevăzută cu funcţii avansate de predicţie a textului şi corectarea greşelilor de ortografie.

Aplicaţia oferă sugestii inteligente pentru următorul cuvânt din propoziţie şi capacitate de auto-adaptare la stilul de scris. Accesând agenda de contacte a telefonului, Word Flow poate oferii sugestii de auto-completare cu numele persoanelor din agendă.

Adresat dispozitivelor cu ecran mare, Arc Mode adaptează tastatura Word Flow pentru utilizare cu o singură mână.

Tema de interfaţă poate fi personalizată aplicând imagini de fundal din colecţia pusă la dispoziţie de aplicaţie în mod gratuit, sau poze din memoria telefonului.

În versiunea actuală, Microsoft Word Flow suportă doar limba Engleză, însă oferta ar putea fi diversificată după încheierea stadiului de testare Beta, la data de 7 iunie 2016. Potrivit Microsoft, Word Flow va rămâne o aplicaţie complet gratuită, neexistând planuri pentru taxarea pachetului de imagini oferit pentru personalizarea temei de interfaţă.

Citeşte si Tastatura Word Flow de pe Windows Phone ajunge şi pe iOS

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult