Yahoo Livetext disponibil acum în toată lumea

14.08.2015
Yahoo Livetext disponibil acum în toată lumea

Noua aplicaţie de chat pentru mobile de la Yahoo, Livetext, a fost lansată în toată lumea. Aceasta a fost disponibilă până în prezent doar în Hong Kong şi Statele Unite ale Americii şi oderă o nouă metodă de comunicare, folosind text şi imagini video live. Yahoo a lansat cu această ocazie Livetext şi pe Android, fiind până acum exclusivă dispozitivelor iOS.

Aplicaţia Yahoo Livetext a fost anunţată luna trecută şi chiar încearcă să se diferenţieze de concurenţă. Spre diferenţă de aplicaţiile de chat deja lansate, aceasta încurajează interlocutorii să comunice în timp real. Utilizatorii transmit imagini captate de camera smartphone-ului sau tabletei fără sunet, Yahoo considerând că expresiile faciale sunt mai importante decât transmiterea semnalului audio. Renunând la sunet, Livetext poate evita momentele în care zgomotul ambiental sau calitatea slabă a conexiunii afectează modul în care sunt transmise informaţiile.

Utilizarea noului Yahoo Livetext necesită fie folosirea unui cont Yahoo nou sau existent (acelaşi folosit pentru Yahoo Mail sau Messenger), fie folosirea unui număr de telefon pentru înscriere. După atentificare, fiecare utilizator îşi poate alege un nou nickname şi poate să adauge prietenii din agendă care folosesc deja Livetext sau să invite alţi prieteni să încerce serviciul. Am ataşat mai jos link-uri către aplicaţie pe Apple AppStore şi Google Play Store.

Download Yahoo Livetext iOS

Download Yahoo Livetext Android

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult