Acer lansează phablet-ul Predator 6 şi tableta Predator 8, dedicate pasionaţilor de jocuri

04.09.2015

Acer a venit la expoziţia IFA Berlin 2015 cu două gadgeturi foarte performante şi cu design inedit, adresate pasionaţilor de jocuri Android.

Acer Predator 6 este un smartphone gigant, cu ecran HD de 6˝ şi configuraţie puternică, formată de un CPU deca-core (probabil, chipsetul Helio X20 furnizat de MediaTek) ajutat cu 4GB memorie RAM. Lista dotărilor continuă cu funcţie TacSense de vibraţii pentru reproducerea efectelor din jocuri, cameră foto de 21 MP şi o cantitate rezonabilă de memorie internă, deocamdată neprecizată.

Acer Predator 8

Şi mai impresionant, Acer Predator 8 este o tabletă de gaming prevăzută cu sistem audio virtual surround format din 4 difuzoare, funcţie de vibraţii şi ecran IPS de 8˝ cu rezoluţie 1920×1200 pixeli. Foarte bine iluminat, ecranul cu tehnologie Zero Air Gap oferă unghiuri de vizibilitate generoase şi o paletă de culori bogată.

Tableta este motorizată de procesorul Atom X7-Z8700 de la Intel, un model quad-core cu frecvenţă de 1.6 GHz (până la 2.4 GHz în modul Turbo) realizat folosind procesul de fabricaţie pe 14nm şi tranzistori cu tehnologie FinFET.

Piesa de rezistenţă este însă nucleul Intel HD Graphics echipat cu 16 unităţi de execuţie, asigurând performanţe 3D la nivelul tabletei Nvidia Shield.  Configuraţia este completată cu 2 GB memorie RAM, respectiv 32 GB sau 64 GB memorie internă.

Din păcate Acer nu a dezvăluit preţurile la vânzare, precizând doar că tableta Predator 8 va fi disponibilă încă din această lună, urmată în scurt timp şi de modelul smartphone Acer Predator 6.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult