Acer Z3-605 – All-in-One ce promite sunet de calitate

17.07.2013
Acer Z3-605 - All-in-One ce promite sunet de calitate

PC-urile desktop sunt pe moarte, iar locul lor ar trebui să fie luat de dispozitive All-in-One. Ele folosesc componente de laptop, integrate în carcasa unui monitor, însă nu sunt portabile. Din nefericire, aceste dispozitive nu au reuşit să se impună pe piaţă până acum. Nu le-a ajutat nici preţul puţin cam ridicat. Acer a lansat Z3-605, un All-in-One cu ecran de 23” şi boxe Harman Kardon cu care vrea să convingă cât mai mulţi utilizatori să renunţe la PC-urile desktop. Vom vedea în continuare dacă reuşeşte. Cel puţin specificaţiile sunt atractive.

Acer va lansa PC-ul cu un procesor Intel Core i5. Cum nu există limitări legate de răcire şi grosime, procesorul nu va fi de tip ULV. Asta înseamnă că va oferi performanţe suficiente pentru majoritatea utilizatorilor. 8 GB RAM şi un HDD de 1 TB completează lista de specificaţii. Pentru conectivitate sunt oferite două porturi USB 3.0 şi două porturi USB 2.0. Nu putea să lipsească unitatea optică DVD RW, integrată pe una din laturi. Boxele de la Harman Kardon au o putere de 2 x 3 W şi ar trebui să ofere o calitate audio cu mult peste medie. Din fericire, inginerii au la dispoziţie mai mult spaţiu decât la laptopuri pentru camerele de rezonanţă ale boxelor.

Acer Z3-605 - un PC all-in-one cu ecran IPS

Ecranul este una din cele mai importante componente ale unui All-in-One şi cred că înţelegeţi de ce. În cazul lui Acer Z3-605, acesta are o matrice IPS cu rezoluţie full HD. Nu prea ai nevoie de mai mult de-atât. Sistemul de sprijin din spate permite o ajustarea a înclinării destul de amplă, iar deasupra ecranului se află nelipsita cameră web. PC-ul rulează Windows 8, dar nu vine neapărat cu un ecran tactil. Există şi o versiune pentru cei care nu apreciază un filtru lucios. Peste ocean, Asus Z3-605 va costa 700 $, iar cei care doresc să pună degetul pe ecran vor trebui să mai scoată 100 $ din buzunar.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News