Allview lansează tableta City+, cu ecran IPS de 7 inch şi sistem Android Jelly Bean

22.08.2013
Allview lansează tableta City+, cu ecran IPS de 7 inch şi sistem Android Jelly Bean

Succesoarea modelului Speed City, tableta Allview City+ oferă în plus un ecran IPS cu rezoluţie mărită, procesor mai rapid şi design exterior îmbunătăţit.

Allview lansează tableta City+, cu ecran IPS de 7 inch şi sistem Android Jelly Bean

Cu o grosime de numai 7,9 mm şi greutate de 289 de grame, noua tabletă este compactă şi uşor de manevrat. Ecranul de 7 inch cu tehnologie IPS o recomandă pentru vizionarea de filme şi fotografii, citirea cărţilor în format electronic şi chiar apeluri video, posibile cu ajutorul camerei web din dotare.

Tableta este dotată cu CPU dual-core la 1.5GHz bazat pe nuclee Cortex A9, respectiv GPU Mali 400 şi o cantitate de 512MB memorie RAM. În afara ecranului cu rezoluţie 1024×600 pixeli, putem vedea filmuleţe FullHD şi direct pe ecranul televizorului, folosind cablul HDMI. Colecţia de fişiere este acomodată în cei 8GB memorie internă, extensibilă cu până la 32GB prin ataşarea unui card microSD.

Allview City+

Lista accesoriilor opţionale include un modem 3G extern pentru sesiuni de internet mobil, suport cu ventuză pentru ataşarea de parbriz, boxă audio, respectiv husă pentru transport ce poate fi utilizată şi ca suport pentru sprijinirea ecranului.

Allview livrează tableta City+ împreună cu versiunea Android 4.1 Jelly Bean, respectiv magazin online preinstalat, de unde pot fi descărcate noi aplicaţii şi jocuri de Android. Disponibilă în două variante de culori (alb şi negru), tableta Allview City+ poate fi achiziţionată din magazinele partenere la preţul de 439 de lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult