Allview lansează Wi901N şi Wi1001N, două tablete cu Windows 10

09.06.2016
Allview lansează Wi901N şi Wi1001N, două tablete cu Windows 10

Allview a lansat astăzi pe piaţa din România două noi modele de tablete cu Windows 10, care vin la pachet şi cu Microsoft Office Mobile pre-instalat. Acestea sunt echipate cu hardware mid-range şi doresc să intre în categoria tabletelor de buget, destinate celor care doresc să le folosească la rularea diverselor aplicaţii de birou sau multimedia. Ambele se livrează şi cu tastaturi QWERTY, care le transformă în mini laptop-uri pe care să le poţi ţine în orice geantă sau ghiozdan.

Diferenţele între cele două modele sunt minore. Acestea poartă numele Wi901N şi Wi1001N şi vin cu hardare similar. Ambele sunt bazate pe platforma Intel Atom Z3735F, fiind echipate cu procesoare quad-core la 1,83 GHz cu consum mic de energie, vin cu 2 GB memorie RAM DDR3 şi 32 GB spaţiu de stocare intern. Cei care au nevoie de mai mult spaţiu pot apela la carduri microSD de maximum 128 GB, iar camerele foto de 2 megapixeli de pe ambele părţi sunt dedicate apelurilor video.

Display-ul este singurul lucru care nu este comun la cele două tablete, Wi901N fiind un model de 8,9”, în timp ce Wi1001N are ecran cu diagonală de 10”. Rezoluţia 1280 x 800 pixeli este neschimbată însă de la model la model. Tastatura se conectează la tabletă printr-un port Pogo pin mecanic, aceasta fiind uşor de detaşat atunci când este nevoie.

Livrările celor două tablete vor începe pe data de 15 iunie, Allview oferind cele două modele momentan pentru pre-comandă.

Citeşte şi Allview prezintă noua generaţie de smartphone-uri din gama Viper

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult
Recomandare video