Apple împarte invitaţii pentru o nouă prezentare de produs. iPad Mini?

17.10.2012
Apple împarte invitaţii pentru o nouă prezentare de produs. iPad Mini?

Cu mesajul “We’ve got a little more to show you”, Apple invită membrii presei la dezvăluirea unui nou produs.

Apple invită membrii presei la dezvăluirea unui nou produs

Luând în considerare zvonurile ce vorbesc despre comenzi masive trimise partenerilor din China, printre care şi Foxconn, tableta iPad Mini este acum în producţie şi va ajunge în stocurile magazinelor la puţin timp după evenimentul oficial de prezentare, programat pentru data de 23 octombrie într-o locaţie din oraşul american San Jose.

Din puţinele informaţii disponibile, aflăm că o bună parte din timpul alocat evenimentului va fi dedicat subiectului iBooks cărţi în format electronic care pot fi citite de pe ecranul tabletei iPad Mini. Date fiind dimensiunile şi greutatea redusă a noii tablete iPad, precum şi faptul că ecranul cu rată de aspect 4:3 este numai bun pentru lectura cărţilor în format electronic, este uşor de înţeles de ce Apple ar alege să promoveze acest aspect.

Poate chiar şi mai mulţi utilizatori sunt interesaţi însă de abilităţile pentru multimedia şi vizionarea de filme pe ecranul de 7.8 inch al tabletei iPad Mini, asfel că la eveniment am putea vedea şi un pachet interesant de facilităţi pentru divertisment. Din fericire, pentru întreaga poveste mai avem de aşteptat doar până săptămâna viitoare, când Apple va încerca să surprindă încă odată cu un produs, sperăm, demn de admiraţie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult