Apple testează o versiune mai mare a tabletei iPad

25.09.2013
Apple testează o versiune mai mare a tabletei iPad

Compania Apple este aşteptată să dezvăluie în cursul lunii octombrie noile sale tablete din gama iPad, produsele aşteptate fiind cea de-a cincea generaţie a modelului de baza şi o versiune cu ecran de înaltă definiţie pentru mai micul iPad Mini. Între timp, zvonurile despre o versiune mai mare a popularei tablete continuă să apară, însă este puţin probabil ca un astfel de produs să fie anunţat luna viitoare.

Conform unei surse chineze, Apple testează în prezent prototipurile unei tablete iPad cu ecran de 12” împreună cu producătorul Quanta Computer, care este partenerul Apple care asamblează laptopurile MacBook Air. Zvonurile anterioare, care au apărut iniţial în mai şi au fost confirmate în vară, susţineau că modelul testat ar avea de fapt o diagonală mai apropiata de cea de 13”, apropiindu-se de dimensiunea portabilelor MacBook Air.

Zvonurile anterioare afirmau că presupusa tabletă iPad cu ecran mai mare nu va fi doar un echipament pentru consumul de conţinut, ci va fi destinată în mod special creatorilor de conţinut, oferind o alternativă ceva mai comodă şi mai simplă de utilizat la laptopurile MacBook sau MacBook Air cu ecran de 13”.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News