Cât de rezistent este noul model iPad Pro cu chipset M1 (VIDEO)

11.06.2021
Cât de rezistent este noul model iPad Pro cu chipset M1 (VIDEO)

Deși ar putea fi etichetată cu ușurință drept cea mai revoluționară tabletă Apple, de la introducerea gamei iPad Pro și până acum, ultima versiune iPad rămâne o soluție de compromis care apelează la tehnologii vechi și noi.

Spre exemplu, în locul unui ecran OLED, sau tehnologia superioară MicroLED, Apple a apelat la o soluție Mini LED care permite reciclarea tehnologiei LCD. Produsul rezultat este mai bun decât orice ecran LCD de generație recentă, fără a fi cu adevărat revoluționar la niciun capitol.

Supusă testului suprem, noua generație iPad Pro a ieșit surprinzător de intactă, deformarea carcasei din aluminiu nefiind urmată de fisurarea ecranului OLED sau, măcar, a scutului de protecție din sticlă minerală.

Având în vedere efortul depus de protagonistul canalului YouTube, JerryRigEverything, nu putem fi decât mulțumiți de rezultatul obțnut.

Per total, noul iPad Pro cu ecran de 12.9 inch și procesor Apple M1 s-a descuscat mult mai bine decât produsele Apple de generație anterioară. În ciuda construcției suple, noul model iPad pare să reușească imposibilul, îndoindu-se fără ca ecranul să cedeze, deformarea carcasei din aluminiu lăsând singurele urmări persistente. Totuși, trebuie spus că daunele survenite la nivelul carcasei din aluminiu sunt permanente, tabletele iPad Pro fiind încă departe de statutul produselor indestructibile lăudate de unii producători.s

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult