Cea mai bună informaţie de business la pachet cu tehnologie de ultimă generaţie

Cea mai bună informaţie de business la pachet cu tehnologie de ultimă generaţie

Ziarul Financiar vine în întâmpinarea nevoilor de informare a cititorilor săi fideli, cu un pachet complet : informaţia de business de la cele mai prestigioase publicaţii din România la pachet cu un iPad de ultimă generaţie. Acces rapid şi nelimitat la cele mai relevante ştiri şi analize ale mediului de business.

Gândită special pentru oamenii de business activi, campania va fi disponibilă pana la 31 iulie. Astfel, cei care se vor abona atât la ediţiile print Ziarul Financiar şi Business Magazin şi la una dintre secţiunile ZF Corporate vor primi gratuit şi un  iPad de ultimă generaţie, conectat timp de 1 an la internet 4G de la Vodafone.

Oferta este disponibilă în  două pachete – Business Max si Business Mini – în funcţie de perioada de abonare şi de modelul de iPad disponibil. Achizitionând unul dintre cele 2 pachete, abonaţii au la dispozitie 2 modele de iPad, iPad 4 şi iPad mini, pe care îl primesc gratuit. iPad-urile sunt conectate la internet 4G de mare viteza de la Vodafone timp de un an.

Campania se adresează inclusiv celor care sunt abonaţi deja la publicaţiile Ziarul Financiar si Business Magazin, acestora urmând să li se prelungească abonamentul existent, după data expirării acestuia.

Pentru a afla mai multe informaţii despre campanie, cei interesaţi pot accesa:  www.zf.ro/ipad.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Recomandare video