Cititor de amprente pentru iPad 5, confirmat cu o imagine neoficială

15.10.2013
Cititor de amprente pentru iPad 5, confirmat cu o imagine neoficială

iPad 5 va avea acelaşi tip de buton Home ca şi telefoanele iPhone 5S,  prevăzut cu cititor de amprente încorporat.

Prezenţa senzorului Touch ID pe tableta iPad 5 pare să fie confirmată cu o imagine-spion prezentată pe un blog chinezesc, ce-i drept nu foarte bine focalizată. La fel ca şi noul iPhone, tabletele iPad 5th gen vor putea fi deblocate cu o simplă alunecare a degetului peste butonul Home, iar autentificarea în aplicaţiile compatibile va fi posibilă şi fără introducerea unei parole.

Cititor de amprente pentru iPad 5, confirmat cu o imagine neoficială

Posibilitatea includerii unui cititor de amprente pentru tabletele din noua generaţie iPad este susţinută şi cu un clip realizat de cei de la Unbox Therapy, în care este demonstrată compatibilitatea senzorului Touch ID cu carcasa rezervată noilor tablete iPad şi iPad Mini.

Din fericire pentru confirmarea noilor zvonuri nu mai avem de aşteptat decât o săptămână, evenimentul de prezentare dedicat următoarei generaţii de tablete Apple fiind programat pentru data de 22 octombrie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult