Galaxy Tab S6 ar putea fi cea mai puternică tabletă cu Android de până acum

10.07.2019
Galaxy Tab S6 ar putea fi cea mai puternică tabletă cu Android de până acum

Rămas printre puţinii producători care încă iau în serios piaţa tabletelor, Samsung pregăteşte un model Galaxy Tab pe măsura competiţiei oferită de Apple cu noile modele iPad.

Încercând să evite o eventuală confuzie cu modelul  Galaxy Tab S5e lansat la începutul acestui an pentru segmentul low-cost, Samsung a trecut direct la generaţia Tab S6. Mult mai puternică, Galaxy Tab S6 primeşte chipsetul Snapdragon 855 folosit cu produsele smartphone din gama de top.

Noua tabletă vine cu ecran AMOLED de 10.5 inch, 6GB memorie RAM şi 128/256GB stocare internă. Lista dotărilor este completată de accesoriul S Pen, fixat de corpul carcasei din aliaj de magneziu folosind un sistem de prindere magnetică.

Surprinsă în câteva poze-spion, tableta vine cu sistem dual camera la partea din spate şi ramă îngustă în jurul ecranului. Din păcate, din imagini nu reiese dacă Samsung a păstrat ieşirea pentru căşti, însă tastele Power/Volum sunt clar vizibile pe lateralul carcasei.

Galaxy Tab S6 este aşteptată în versiuni de culoare gri, albastru şi maro, la pachet cu o tastatură detaşabilă ce ia rolul unei huse de protecţie şi suport pentru ecran. Purtând numele de model SM-T860 şi SM-T865, tableta va fi disponibilă în versiune Wi-Fi şi LTE.

Echipată cu versiunea Android 9 Pie, tableta ar putea fi dezvăluită cu ocazia lansării Galaxy Note programată pentru data de 7 august, sau în cadrul expoziţiei IFA Berlin (6-11 septembrie).

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video