Google prezintă tableta Nexus 7 cu 32 GB memorie şi internet 3G

30.10.2012
Google prezintă tableta Nexus 7 cu 32 GB memorie şi internet 3G

Actuala ofertă de tablete Google Nexus 7 primeşte reduceri semnificative de preţuri, făcând loc pentru două noi variante de echipare, cu 32 GB memorie internă şi conectivitate 3G.

Google prezintă tableta Nexus 7 cu 32 GB memorie şi internet 3G

Potrivit Google, noile tablete Nexus 7 sunt mai subţiri, mai uşoare şi mai portabile decât oricând. Începând cu 13 noiembrie doritorii vor putea cumpăra tableta Nexus 7 cu 32 GB memorie internă la un preţ de numai 249 dolari, în timp ce pentru varianta cu conectivitate 3G HSPA+ şi aceiaşi cantitate de 32 GB memorie internă vom cheltui 299 dolari. Evident, preţurile sunt valabile în Statele Unite, pentru Europa fiind rezervate preţuri asemănătoare, dar în euro.

Lansată în această vară, tableta Google Nexus 7 este produsă de Asus şi a pornit cu un preţ minim de 199 dolari, concurând oferta de tablete Amazon Kindle Fire HD. Anticipând lansarea tabletelor din seria iPad Mini, Google a operat reduceri semnificative de preţuri pentru întreaga ofertă de tablete Nexus 7 şi a anunţat variante cu dotări superioare, menite să păstreze competitivitatea în faţa produselor Apple.

Spre comparaţie, cea mai ieftină variantă a tabletei iPad Mini, echipată cu ecran de 8 inch, 16 GB memorie internă şi conectivitate WiFi este disponibilă contra sumei de 329 dolari. Pentru 299 dolari putem avea o tabletă Nexus 7 cu ecran de 7 inch dar de rezoluţie mai mare, 32 GB memorie internă şi conectivitate WiFi + 3G.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult