Honor anunță Pad 8, o tabletă mid-range de 12″ cu preț atrăgător

22.07.2022
Honor anunță Pad 8, o tabletă mid-range de 12

Brandul chinez Honor a anunțat o nouă tabletă de medie cu display mare: Honor Pad 8. Această nouă tabletă va înlocui în ofertă modelul Honor Pad V7 de anul trecut, fiind echipată cu un ecran de dimensiuni mari, de 12”, un chipset mid-range de la Qualcomm și un corp compact și ușor, fiind una dintre tabletele subțiri din piață. Prețul anunțat pentru China este de asemenea atrăgător, însă rămâne de văzut dacă acesta va fi păstrat și pentru eventualul debut în Europa.

Honor Pad 8 vine cu un ecran mare și preț mic

Fiind o tabletă de medie, nu ne așteptam de la Honor Pad 8 să ofere un ecran high-end, așa cum vedem pe Galaxy Tab S8 sau iPad Pro. Astfel, la diagonala de 12”, un panel IPS cu rezoluție 2000 x 1200 pare să ofere destulă fidelitate pentru o tabletă de medie. Aceasta are margini subțiri de jur împrejurul ecranului, iar în mod landscape este amplasată în partea de sus și o cameră de 5 megapixeli.

Configurația internă este compusă dintr-un chipset Snapdragon 680 care poate fi configurat cu 4, 6 sau 8 GB memorie RAM, însă cei 128 GB de stocare internă sunt standard pentru toate cele trei variante. Se pare însă că nu există un slot pentru carduri microSD. Camera de pe spate este de asemenea una de bază, de 5 megapixeli, fiind cel mai probabil destinată pentru scanare de documente, decât pentru fotografii sau filmări.

Tableta Honor Pad 8 cântărește doar 520 de grame, fiind destul de ușoară pentru un model de 12”, și măsoară doar 6,9mm în grosime. Nu include un jack de căști, dar oferă un port USB-C, care poate încărca bateria de 7.250 mAh la putere de 22,5W prin fast charging.

Honor Pad 8 se lansează momentan în China, cu variante de culoare alb, albastru și verde, la un preț de pornire de 1.499 yuan (216 eur).

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult