Huawei MatePad Pro, dispozitivul perfect pentru munca de acasă, divertisment și creativitate, folosind aplicațiile din AppGallery

29.05.2020
Huawei MatePad Pro, dispozitivul perfect pentru munca de acasă, divertisment și creativitate, folosind aplicațiile din AppGallery

HUAWEI a lansat de curând în România tableta MatePad Pro, un model de top orientat către productivitate. Pe lângă performanțe, tableta oferă un ecran generos, suport pentru accesorii utile precum stylus și tastatură și totodată accesul la aplicațiile din Huawei App Gallery care îți permit să fii productiv toată ziua, fie că lucrezi de acasă, în deplasare sau la birou.

MatePad Pro dispune de hardware de top și software puternic

Huawei MatePad Pro este una dintre cele mai puternice tablete de pe piață. Aceasta este echipată cu chipset-ul Kirin 990, astfel că poate rula orice aplicație, chiar și jocuri 3D, fără timpi de așteptare lungi. Tableta beneficiază de 6 sau 8 GB memorie RAM și configurații de stocare de până la 512 GB. Cei care au nevoie de mai mult spațiu, pot utiliza un card Nano Memory, compatibil și cu telefoanele HUAWEI.

Ce recomandă această tabletă pentru activitățile de lucru de acasă este în primul rând software-ul EMUI 10.1, compatibil cu funcții precum Multi-Window, care permite afișarea mai multor aplicații în „ferestre” și funcția Multi-screen Collaboration, care transformă tableta și telefonul HUAWEI într-un super dispozitiv unic.

Huawei MatePad Pro_group image

Un alt aspect important este accesul la accesorii de productivitate. Stylus-ul M-Pencil permite realizarea de notițe, desene sau selectarea cu mare precizie ale elementelor de pe ecran, iar tastatura smart Huawei Magnetic Keyboard oferă o experiență de scris confortabilă.

Cu MatePad Pro, poți scăpa și de cabluri, tableta fiind compatibilă cu încărcarea wireless, chiar și în timpul utilizării. Astfel, dispozitivul poate deveni cu succes instrumentul de lucru principal, având avantajul că oferă o autonomie de o zi de lucru completă la o singură încărcare.

Fiind echipată cu cinci microfoane independente, aceasta este și una dintre cele mai bune tablete de pe piață pentru videoconferințe, de exemplu, iar camera frontală de rezoluție înaltă va asigura calitate foarte bună a semnalului video transmis.

Disponibilă de la un preț de pornire de 2.499 pentru varianta Wi-Fi și 2.699 lei pentru varianta 4G, MatePad Pro reprezintă o soluție de productivitate și divertisment completă.

AppGallery asigură accesul la o selecție impresionantă de aplicații

Când vine vorba despre productivitate pe o tabletă, probabil cea mai importantă aplicație este Office. Aceasta este prezentă în AppGallery de mai multă vreme și oferă acces la unelte Microsoft precum Word, Excel și Power Point, cât și la serviciul de stocare în cloud OneDrive.

AppGallery

Selecția de aplicații din AppGallery este în continuă creștere, fiind deja prezente peste 450 de aplicații românești pe această platformă, pe lângă alte zeci de mii de la dezvoltatori internaționali. Printre cele mai importante amintim aplicațiile de banking precum Banca Transilvania, BCR, Orange Money sau BRD, aplicații de știri și divertisment precum Știrile PRO TV, Digi 24 sau Biziday, cât și aplicațiile multor servicii locale online (Okazii, OLX, Elefant.ro, Dedeman sau Star Taxi).

Recent, AppGallery a primit și trei noi aplicații foarte utile pentru români: Jerry’s Pizza și FoodPanda pentru comenzi de mâncare și MyEnel pentru plata facturilor sau transmiterea indexului lunar.

MatePad T8, o tabletă ideală pentru educație

Pe lângă MatePad Pro, HUAWEI a lansat de curând și o tabletă accesibilă: modelul MatePad T8. Aceasta este recomandată în special pentru educație, oferind acces la aceleași aplicații din AppGallery pe care le pot folosi și utilizatorii modelului Pro. Diferențele sunt la nivel hardware, acest model fiind echipat cu un procesor octa-core de medie la 2 GHz. De asemenea, tableta vine și cu un acumulator de 5.100 mAh, o construcție de metalică și greutate de numai 310 grame.

Huawei MatePad T8

Aplicațiile din gama „Learn” (Learn English, French, German, Japanese, etc.) sau Mondly sunt chiar recomandate pentru copiii care își doresc să folosească un MatePad T8 atunci când învață. Modelul Wi-Fi al tabletei este livrat la prețul de la 649 lei, iar prețul recomandat pentru versiunea 4G este de 749 lei. Prețul de precomandă pentru varianta cu Wi-Fi este de numai 489 lei.

Urmărește HUAWEI pe Social Media

Dacă vrei să fii tot timpul la curent cu cele mai noi apariții din zona de aplicații, nu ezita să urmărești pagina de Facebook și contul de Instagram Huawei AppGallery.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News