Jumper EZpad 5SE – alternativă de buget la tabletele Surface

26.09.2016
Jumper EZpad 5SE - alternativă de buget la tabletele Surface

Cu design asemănător seriei de tablete Surface produse de Microsoft, EZpad 5SE vine într-o carcasă din aluminiu prevăzută cu suport retractabil şi ecran Full HD de 10.6”.

Livrat cu tastatură detaşabilă, dispozitivul inspirat de seria produselor Microsoft Surface poate fi folosit pentru lucrul cu documente text, navigare web şi acces la servicii de streaming video, platforma ajutată cu 4GB memorie RAM şi un procesor quad-core din familia Atom Z8300 fiind bine echipată pentru aplicaţii uzuale.

Lista dotărilor este completată cu 64GB memorie internă şi slot microSD pentru expansiune, port USB 3.0 şi ieşire mini HDMI pentru conectarea la televizor sau monitor extern, suport pentru conexiune WiFi  şi Bluetooth, ieşire pentru căşti, respectiv două camere foto de 2 MP. Jumper EZpad 5SE dispune de un acumulator de 6600 mAh.

Disponibil la precomandă în oferta Gearbest cu preţul de 195 dolari (cupon sesep pentru reducere la 168 dolari), EZpad 5SE vine cu sistemul de operare Windows 10 preinstalat şi un stylus inclus în pachetul cu accesorii, permiţând folosirea tabletei pentru desenat şi interacţiune precisă cu aplicaţiile redate în modul desktop.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult