Lenovo a anunţat noile laptopuri convertibile din cadrul familiei Yoga

06.01.2015
Lenovo a anunţat noile laptopuri convertibile din cadrul familiei Yoga

Lenovo a prezentat ieri actualizările gamei de laptopuri profesionale ThinkPad, începând cu luxosul X1 Carbon şi terminând cu compactul X250, iar astăzi a venit rândul familiei de produse Yoga să primească atenţia cuvenită.

După modelul de vârf Yoga 3 Pro, care a fost lansat în luna octombrie a anului trecut şi a fost deja prezentat de noi, Lenovo a anunţat modelele Yoga 3 cu ecrane de 11,6” şi 14”. În timp ce modelul mai mic este motorizat de un procesor Intel Core M, modelul mai mare va folosi procesoare Intel Core i5 sau Core i7 din generaţia Broadwell-U.

Dincolo de această diferenţă, cele două laptopuri Yoga 3 sunt practic similare şi oferă ecrane tactile cu rezoluţie Full HD, interfeţe Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, tastaturi cu iluminare, 4 sau 8 GB de memorie RAM şi stocare internă SSD cu capacitate între 128 şi 500 GB. Spre deosebire de modelul Pro, laptopurile Yoga 3 11 şi 14 oferă o carcasă cu balama simplă care se poate deschide la 360 de grade. Disponibile în versiuni coloristice pe alb, argintiu, negru sau portocaliul, Yoga 3 11 şi Yoga 3 14 vor fi disponibile începând cu luna martie la un preţ de 799, respectiv 979 de dolari.

Lenovo Yoga 3 11

Următoarele produse pe lista noutăţilor prezentate de Lenovo sunt laptopurile din gama ThinkPad Yoga, aceasta conţinând acum trei modele cu ecrane de 12,5″, 14” şi 15,6”. Toate cele trei modele ThinkPad Yoga vor oferi ecrane cu rezoluţie Full HD, cel mult 8 GB de memorie RAM, stocare internă HDD de cel mult 1TB sau SSD de cel mult 512GB, procesoare Intel Core i5 sau Core i7 din generaţia Broadwell-U şi opţiuni pentru ecran tactil sau digitizor pentru stylus. Modelele cu ecrane de 14” şi 15,6” vor putea fi dotate opţional cu interfeţe grafice dedicate NVIDIA, în timp ce modelul cu ecran de 15,6” va beneficia şi de sistemul de camere video tridimensionale RealSense 3D de la Intel.

Lenovo ThinkPad Yoga 14

Cele trei laptopuri ThinkPad Yoga vor fi disponibile începând din luna februarie iar preturile vor începe de la 999 USD (pentru versiunea cu ecran de 12,5”) sau 1199 USD (pentru versiunile de 14” şi 15,6”).

În final, ultimul produs anunţat de către Lenovo este tableta Yoga Tablet 2 8 cu AnyPen. Un produs deja lansat, tableta a primit însă o actualizare hardware care facilitează utilizarea oricărui instrument de scris conductiv în locul unui stylus tradiţional. Utilizatorul va putea folosi un pix sau un creion cu vârf metalic sau din grafit pentru a desena pe ecran, eliminându-se astfel nevoia utilizării unui stylus dedicat sau a unui deget imprecis.

Producătorul afirmă că ecranul are o rezistenţă suficient de mare la zgârieturi, însă recomandă totuşi alegerea unor instrumente de scris cu vârf rotunjit sau care nu pot murdări definitiv ecranul. Tableta Yoga Tablet 2 8 cu AnyPen va fi disponibilă din această lună la un preţ de 299 de dolari.

Lenovo Yoga Tablet 2 8 cu AnyPen

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News