Lenovo a lansat tableta de gaming Legion Tab. România este prima țară din Europa care primește acest dispozitiv

30.04.2024
Lenovo a lansat tableta de gaming Legion Tab. România este prima țară din Europa care primește acest dispozitiv
Foto: Lenovo

Lenovo a lansat, în premieră în România, tableta de gaming Legion Tab, țara noastră fiind prima din Europa cu acces la acest nou dispozitiv. Lenovo Legion Tab este o tabletă Android de 8,8 inch, concepută pentru gamerii care își doresc o experiență de joc mobilă de înaltă performanță. Lenovo Legion Tab depășește specificațiile tipice ale unei tablete, oferind performanțe remarcabile în jocuri, datorită procesorului Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, construit pe 4nm, și memoriei LPDDR5X de 12GB. Este disponibilă în nuanța Storm Grey, fiind subțire (76mm) și cântărește doar 350 de grame.

Datorită spațiului de stocare de 256 GB, ce poate fi extins cu ajutorul slot-ului microSD care acceptă carduri de până la 1 TB, Legion Tab permite și mai multe jocuri, pentru utilizatorii aflați în mișcare. Ecranul Lenovo PureSight QHD+ de 8,8 inci, cu rată de refresh de 144 Hz, aduce imaginile la viață, permițând ca orice joc compatibil cu sistemul de operare Android să fie redat în culori strălucitoare. Sistemul haptic integrat al tabletei oferă jucătorilor un nivel suplimentar de imersiune și feedback, astfel încât aceștia să poată pătrunde cu adevărat în atmosfera de joc.

Lenovo Legion Tab
Foto: Lenovo

Performanța dispozitivului este menținută și datorită soluției de răcire Legion ColdFront: Vapor, care dispune de o cameră de vapori supradimensionată. Legion ColdFront: Vapor oferă trei moduri de performanță, care le permit utilizatorilor să adapteze performanța tabletei la scenariul dorit: modul Beast, când fiecare cadru contează; modul Balanced, care promite echilibru între performanță, căldura degajată și durata de viață a bateriei; și modul Energy Saving, care exploatează la maximum bateria de 6550 mAh a tabletei pentru sesiuni de gaming mai lungi , fără întreruperi. Portul USB Type-C din partea de jos (orientare landscape) dispune de tehnologia Qualcomm Quick Charge 3.0 și de o performanță de încărcare de până la 45W, precum și de o funcție de anulare a încărcării în timpul jocurilor, menținând astfel temperatura dispozitivului sub control. Porturile USB Type-C oferă suport DisplayPort 1.4, astfel încât jucătorii se pot conecta la un display extern compatibil.

Lenovo Legion Tab face parte din ecosistemul Lenovo Legion, oferind o integrare perfectă cu alte dispozitive Legion. Prin intermediul Lenovo Freestyle , jucătorii pot partaja fără efort conținut între Lenovo Legion Tab și un alt laptop Lenovo Legion, stabilind o legătură dinamică ce îmbunătățește experiența de joc pe toate dispozitivele. Tableta este compatibilă cu monitoarele, căștile, tastaturile și mouse-urile Lenovo Legion.

Lenovo Legion Tab
Foto: Lenovo

Premium Care Depot de la Lenovo asigură suport esențial pentru gameri, oferind ajutor pentru configurarea dispozitivului, remedierea conexiunii la internet, probleme software și adăugarea de periferice. Datorită acestui serviciu, gamerii au acces la asistență tehnică atunci când au cea mai mare nevoie de ea.

Tableta Lenovo Legion Tab este disponibilă acum la prețul de 2399,99 lei.

Lenovo Legion Tab
Foto: Lenovo

Sursa: Lenovo România

Urmărește Go4IT.ro pe Google News