Lenovo prezintă noua gamă TAB3 de tablete cu Android

25.02.2016
Lenovo prezintă noua gamă TAB3 de tablete cu Android

Lenovo a dezvăluit noua tabletă TAB3 10 Business, concepută pentru a fi utilizată în mediul profesional, precum şi TAB3 7 şi TAB3 8, primele serii de tablete Lenovo dedicate întregii familii.

Lenovo TAB3 10 Business

TAB3 10 Business este proiectată pentru a fi alegerea inteligentă pentru companii şi special pregătită pentru a fi interactivă pentru angajaţi, îmbinând puterea şi versatilitatea sistemului Android 6.0 cu funcţii de optimizare şi servicii esenţiale pentru profesioniştii din mediul de afaceri. Tableta oferă suport integral pentru Android For Work şi dispune de o serie de opţiuni de securitate şi criptare pentru a ajuta utilizatorii să-şi menţină aceste dispozitive şi datele legate de muncă într-un mediu sigur şi securizat. Tabletele TAB3 10 Business sunt echipate cu software de criptare hardware şi opţiuni de policy control şi control la distanţă. Lenovo a inclus funcţii de geo-tehnologie care le permite companiilor să-şi urmărească dispozitivele şi chiar să creeze bariere virtuale. Sistemul său de gestionare a dispozitivelor mobile integrează funcţii de control la distanţă, instalare silenţioasă a aplicaţiilor şi opţiuni de blocare a funcţiilor hardware şi software. 

TAB3 7 şi TAB3 8: Concepute pentru întreaga familie

În majoritatea familiilor, tableta folosită pentru a urmări videoclipuri sau a juca jocuri este folosită de mai mulţi membri. Tabletele TAB3 7 şi 8 sunt gândite pentru a veni în sprijinul familiilor cu moduri multi-user şi funcţii asemănătoare. Pentru copiii mai mici, tableta are preinstalat un mod dedicat, cu opţiuni de navigare pe internet în siguranţă şi opţiunea de a restricţiona accesul pe tabletă la anumite ore sau zile din săptămână. Modurile multi-user le permit familiilor să folosească aceeaşi tabletă fără să utilizeze acelaşi fundal, aplicaţii şi email. 

Tabletele TAB3 7 şi TAB3 8 dispun de procesoare 1.0 GHz Quad-Core şi cameră frontală de 2 MP, respectiv cameră foto principală de 5 MP şi sistem audio cu procesare Dolby Atmos.

Opţional, tabletele sunt disponibile şi în varianta cu suport 4G LTE, pentru conectivitate la serviciu de internet mobil.

Preţuri şi disponibilitate

Tableta TAB3 10 Business va fi comercializată la preţul de 199 USD şi va fi disponbilă începând din luna iulie 2016; TAB3 7 va fi disponibilă la preţul de 119 USD începând din luna iunie 2016; iar TAB3 8 va fi disponibilă la preţul de 149 USD începând din luna iunie 2016, la toţi partenerii autorizaţi Lenovo.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult