Lenovo prezintă tabletele Android din seria A şi noua tabletă Windows MIIX 300

02.03.2015
Lenovo prezintă tabletele Android din seria A şi noua tabletă Windows MIIX 300

Lenovo a dezvăluit în cadrul expoziţiei Mobile World Congress 2015 noile modele TAB 2 A8 şi A10-70 bazate pe Android, alături de tableta ideapad MIIX 300 cu sistem de operare Windows.

Încadrate la preţuri accesibile, tabletele din seria A includ difuzoare cu tehnologie Dolby Atmos, promiţând o experienţă superioară la audiţia de muzică şi vizionarea filmelor preferate. Uşoară şi subţire, Lenovo TAB 2 A10-70 este prevăzută cu un ecran de 10.1˝ suportând rezoluţie Full HD. Cu o grosime de 8.9 mm şi greutate de 500 grame, tableta poate fi o bună alegere pentru pasionaţii de multimedia. Motorizată de versiunea Android 4.4, rulată pe o configuraţie cu procesor quad-core (chipset MediaTek), tableta cu preţ mai mic de 200 dolari pune la dispoziţie cameră foto de 8MP şi include modul WiFi dual-band pentru acces rapid la internet. TAB 2 A10-70 este disponibilă în două culori: Pearl White şi Midnight Blue.

Lenovo TAB 2 A10-70

Lenovo TAB 2 A8 este prima tabletă care utilizează sistemul de operare original Android 5.0 Lollipop. Încadrat la gama entry-level, modelul vine în întâmpinarea celor care vor să rămână conectaţi, făcând o investiţie minimă. Tableta cu ecran HD de 7˝ este potrivită pentru acces la reţele de socializare, la conferinţe video online. Cu o greutate de numai 360 de grame, tableta este mai uşoară decât modelul TAB 2 A10-70 şi la fel de subţire, acumulatorul aflat la interior oferind aproximativ 8 ore de mobilitate. Ca şi fratele său mai mare, TAB 2 A8 dispune de procesor MediaTek cu patru nuclee. De asemenea, tableta permite extinderea spaţiului de stocare cu până la 32 GB cu ajutorul unui card de memorie microSD şi este disponibilă în patru culori: Pearl White, Ebony, Midnight Blue sau Neon Pink.

Lenovo TAB 2 A8

Lenovo ideapad MIIX 300 este o tabletă cu compactă, optimizată pentru activităţi de productivitate. Adresată celor care preferă experienţa de utilizare Windows, noua tabletă cu ecran IPS de 8˝ (rezoluţie 1920×1200) are ca principale atuuri portabilitatea şi mediul de lucru  familiar utilizatorilor Windows. Tableta cu sistem Windows 8.1 este livrată împreună cu pachetul Microsoft Office 365 (cu un abonament inclus pentru un an de zile). Tableta motorizată de platforma Intel Atom dispune de 64GB memorie internă (eMMC), slot microSD, conectivitate WiFi şi Bluetooth, respectiv două camere foto.

Lenovo MIIX 300

Lenovo TAB 2 A10 va fi disponibilă cu un preţ de pornire de aproximativ 199 dolari pentru modelul WiFi şi 279 dolari pentru varianta cu suport LTE, începând cu luna aprilie.  Lenovo TAB 2 A8 va sosi în luna iunie, cu un preţ de pornire de aproximativ 129 dolari pentru modelul WiFi şi 179 dolari pentru cel LTE.  Lenovo ideapad MIIX 300 va fi disponibilă începând cu luna iulie, la un preţ de aproximativ 149 dolari.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult