Lenovo prezintă Yoga Tablet 10 HD+, cu ecran Full HD şi hardware îmbunătăţit

26.02.2014
Lenovo prezintă Yoga Tablet 10 HD+, cu ecran Full HD şi hardware îmbunătăţit

Prezentată ca o variantă îmbunătăţită a originalei Yoga Tablet, apreciată pentru designul nonconformist şi construcţia integral din aluminiu, noua Yoga Tablet 10 HD+ plusează cu ecran Full HD şi o platformă hardware cu specificaţii aduse la zi.

Dispozitiv multifuncţional, care poate fi manevrat folosind o singură mână şi sprijinit pe balamaua rotativă pentru vizionarea comodă a clipurilor video şi compunerea mesajelor cu tastatura virtuală, Lenovo Yoga Tablet 10 HD+ pune la dispoziţie ecran de 10 inch cu rezoluţie 1920×1200 (rată de aspect 16:10), animat cu un chipset din seria Snapdragon 400.

Lenovo Yoga Tablet 10 HD+ (click pentru galeria de imagini)

Configuraţia include CPU quad-core la 1.6GHz, 16GB sau 32GB memorie internă şi slot microSD pentru expansiune, suport pentru conexiuni 3G HSPA+ la 42 Mbps, acces la reţele WiFi N şi modul Bluetooth 4.0 pentru utilizarea de accesorii wireless. Toate acestea sunt alimentate cu un acumulator de 9000mAh, ce duce greutatea finală la un respectabil 612 grame.

Noua tabletă Lenovo Yoga Tablet 10 HD+ va ajunge pe rafturile magazinelor în lunile următoare, însă preţul de achiziţie deocamdată nu este cunoscut.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult