Lenovo Yoga A12, o nouă tabletă accesibilă cu design 2-in-1

06.02.2017
Lenovo Yoga A12, o nouă tabletă accesibilă cu design 2-in-1

Echipată cu aceeaşi tastatură Halo întâlnită şi la modelul premium Yoga Book, noua Yoga A12 este o tabletă optimizată pentru productivitate, bazată pe Android.

Lenovo Yoga A12 foloseşte o configuraţie destul de puternică, bazată pe chipsetul Intel Atom x5 (CPU quad-core), ajutat cu 2GB memorie RAM. Tableta pune la dispoziţie un ecran HD cu diagonală 12.2” pe care este redată o interfaţă Android hibridă, optimizată pentru  folosirea mai multor aplicaţii simultan. Pachetul software include şi Google Productivity Suite, cu acces la servicii cloud şi aplicaţii pentru mediul office.

Tableta Lenovo Yoga A12 poate fi utilizată în patru moduri distincte: laptop, tabletă, prezentare şi caiet de notiţe, folosind suprafaţa sensibilă la atingere a tastaturii Halo pentru a digitiza în timp real documentele scrise pe suport de hârtie.

Tableta adăpostită într-o carcasă cu finisaje premium, realizată din aluminiu si magneziu, poate fi obţinută începând data de 8 februarie la un preţ începând cu 299 dolari.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult