LG a anunţat că tableta G Pad va fi lansată în versiuni de 7″, 8″ şi 10.1″

12.05.2014
LG a anunţat că tableta G Pad va fi lansată în versiuni de 7

LG a debutat cu stângul în lumea tabletelor deoarece perechea de modele Optimus Pad nu s-a bucurat de cine ştie ce succes, iar compania a luat ulterior o pauză de doi ani pentru a-şi analiza greşelile şi pentru a-şi pregăti revenirea aşa cum se cuvine. Rezultatul acestui nou efort de dezvoltare a fost G Pad, una dintre cele mai bune tablete din 2013, iar succesul acestui prim test i-a motivat pe cei de la LG să anunţe că vor lansa încă trei noi modele cu diagonale de 7”, 8” şi 10,1”.

Chiar dacă anunţul este unul oficial, LG nu a dezvăluit în acest moment decât existenţa acestor modele şi câteva descrieri vagi. Conform LG, modelul G Pad 7.0 va fi unul uşor care va putea fi ţinut confortabil cu o singură mână,  G Pad 8.0 va oferi un compromis între dimensiuni şi portabilitate, iar modelul de vârf G Pad 10.1 va oferi cea mai bună experienţă media şi o autonomie ridicată.

Toate cele trei noi modele vor oferi opţiunea de protecţie Knock Code, pe care am văzut-o deja la G2 Mini. Acestea vor oferi şi o versiune nouă a aplicaţiei QPair, cunoscută deja de la primul model G Pad, care va permite interconectarea dintre tabletă şi un telefon Android  pentur preluarea apelurilor sau mesajelor.

LG nu a oferit încă nici un detaliu despre specificaţiile acestor produse. LG G Pad 7.0, G Pad 8.0 şi G Pad 10.1 vor fi prezentate pentru prima oară în cadrul expoziţiei MedPI 2014, care va avea loc în perioada 13 – 16 mai la Monaco, ceea ce înseamnă că nu va trebui să aşteptăm prea mult pentru a vedea despre ce este vorba. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News