Lista schimbărilor din Android 4.4.3 confirmă că HTC şi Google pregătesc un nou produs Nexus

12.05.2014
Lista schimbărilor din Android 4.4.3 confirmă că HTC şi Google pregătesc un nou produs Nexus

Google a publicat din greşeală lista schimbărilor care vor surveni în încă nelansata versiune 4.4.3 a platformei software Android şi, pe lângă câteva îmbunătăţiri şi probleme reparate, aceasta include şi numele unor produse hardware noi: un terminal HTC necunoscut care poartă numele de cod Flounders şi un echipament multimedia cu nume de cod Molly.

Cel mai interesant produs este, fără îndoială, terminalul necunoscut de la HTC. Respectând tradiţia alegerii numelor unor specii de peşti pe care Google a folosit-o până acum pentru toate modelele Nexus, produsul HTC pare a fi misterioasa tabletă de care am auzit de ceva timp.

Primul zvon despre reluarea colaborării dintre Google şi HTC pentru dezvoltarea unei viitoare tablete Nexus a apărut la începutul lunii februarie, acesta susţinând că produsul va fi lansat undeva în cursul celui de-al treilea trimestru al anului şi că va avea un ecran cu o diagonală de 8 sau 8,9”. Ulterior, informaţiile mai noi care au ieşit la iveală au afirmat că tableta HTC va avea o diagonală de 8,9”, rezoluţie 2K şi un preţ de 300 de dolari.

Pe lângă terminalul Nexus necunoscut, lista schimbărilor din Android 4.4.3 face referire şi la un produs cu numele de cod Molly. Având un suport bogat pentru codec-uri, un cip NVIDIA şi un set redus de butoane, acesta pare a fi echipamentul Home Cinema cu care Google va încerca să repornească iniţiativa Google TV.

Dincolo de aceste două produse hardware, se pare ca Android 4.4.3 va aduce schimbări software în interfeţele pentru telefonie şi calendar, va repera unele probleme cum ar fi zgomotul de fond apărut în timpul înregistrării video la Nexus 5, suport OpenGL 4.4 complet şi altele. Cel mai probabil, Android 4.4.3 va fi prezentat în cadrul Google I/O, care va avea loc peste o lună

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Recomandare video