Microsoft pregăteşte noi tablete Surface RT şi Surface Pro

12.07.2013
Microsoft pregăteşte noi tablete Surface RT şi Surface Pro

Microsoft plănuieşte o împrospătare a gamei de tablete Surface RT şi Surface Pro, noi adiţii urmând să fie prezentate în cursul anului următor.

Informaţia dezvăluită într-un pliant de prezentare descrie anul 2014 drept unul al inovaţiilor, în care se pune accentul pe dezvoltarea produselor xBox One, Kinect şi Skype, respectiv promovarea sistemului Windows 8.1 prin lansarea a cât mai multe dispozitive bazate pe acesta. Prioritară este şi lansarea unor versiuni actualizate pentru tabletele Surface Pro şi Surface RT, care să pună în valoare noul OS Microsoft. Pentru mai multe şanse de succes, Microsoft plănuieşte şi diversificarea ofertei de tastaturi cu mai multe nuanţe de culoare.

Microsoft pregăteşte noi tablete Surface şi Surface Pro

Din păcate pliantul nu dezvăluie calendarul exact de lansări şi nici detalii tehnice despre configuraţia noilor dispozitive. Ţinând cont de ultimele apariţii în materie de hardware, putem aştepta ca tableta Surface Pro să ascundă la interior procesoare din noua familie Intel Haswell, în timp ce mai accesibila Surface RT 2 să treacă la chipsetul Snapdragon 800, sau alt model cu performanţe apropiate. Lista dotărilor ar mai putea include şi suport pentru sesiuni de internet mobil, folosind conexiune 4G LTE.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult