Microsoft Surface Pro 4, cea mai subţire tabletă Surface de până acum

07.10.2015

Microsoft a anunţat noua gamă de tablete convertibile Surface Pro 4, oferind ecran de 12.3˝ cu rezoluţie înaltă şi hardware cu 30% mai rapid decât seria anterioară.

Descrisă drept cea mai subţire tabletă Surface de până acum, Surface Pro 4 dispune de un ecran cu 60% mai mulţi pixeli decât modelul anterior, protejat sub un strat de sticlă care aduce imaginea la doar 0.4 mm sub nivelul degetelor, oferind unghiuri ample de vizibilitate şi claritate superioară a imaginilor redate folosind densitate 267ppi.

La interior găsim o configuraţie cu procesor Intel, 16GB memorie RAM şi 1 TB spaţiu de stocare. Totuşi, oficialii companiei nu precizează dacă aceasta este configuraţia standard a tabletei, sau o variantă pentru upgrade.

Microsoft Surface Pro 4

Pachetul standard include accesoriul Type Cover, prevăzut cu tastatură chiclet şi trackpad a cărui suprafaţă este cu 40% mai mare decât la modelul anterior. Avem parte şi de un stylus reproiectat, capabil să funcţioneze până la 1 an fără a necesita încărcarea bateriei. Prevăzut cu sistem de prindere magnetic, acesta se fixează de marginea ecranului pentru transport.

Disponibile la precomandă chiar de astăzi, tabletele Microsoft Surface Pro 4 pot fi obţinute la preţuri începând cu 899 dolari.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult