Nexus 10 şi Nexus 7 3G ar putea fi lansate pe 29 octombrie

26.10.2012
Nexus 10 şi Nexus 7 3G ar putea fi lansate pe 29 octombrie

Luni, pe 29 octombrie, Google a anunţat un eveniment important iar indiciile apărute online ne spun că noile tablete Nexus 10 şi Nexus 7 cu conectivitate 3G vor fi prezente la acest eveniment.

Dacă Apple s-a văzut nevoită să adopte un format mai mic pentru noul iPad Mini pentru a face faţă impactului avut de lansarea rivalilor Kindle Fire şi Nexus 7, Google pare decisă să întoarcă lovitura cu o tabletă cu ecran de 10″, cu care speră să facă tot atâtea valuri cât a făcut şi cu modelul de 7″.

Un produs demult zvonit, manualul tabletei Nexus 10 a apărut pe un blog coreean şi schema acestuia ne arată o tabletă cu ecran de 10″, camere frontale şi principale, ieşire HDMI şi difuzoare stereo. Ceea ce încă nu ştim despre noul model, fabricat de către Samsung pentru Google, sunt specificaţiile tehnice.

Nexus 10, un design asemănător modelelor anterioare Samsung

Conform zvonurilor, Google Nexus 10 ar aduce un ecran de 10″ cu o rezoluţie de 2560 x 1600 pixeli, prima implementare într-o tabletă a chipului Exynos 5 de la Samsung şi actualizarea 4.2 pentru Android.

În acelaşi timp, modelul Nexus 7 cu conectivitate 3G a trecut prin certificările Federal Communications Commission din Statele Unite şi pare a se îndrepta şi el spre o lansare în viitorul foarte apropiat, eventual o prezentare în cadrul evenimentului de luni împreună cu versiunea cu stocare internă de 32GB

Manualul pentru Nexus 10

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Recomandare video