Noul iPad, înlocuit de Apple pentru probleme cu semnalul WiFi

05.04.2012
Noul iPad, înlocuit de Apple pentru probleme cu semnalul WiFi

Apple ia atitudine în faţa plângerilor tot mai numeroase, venite de la utilizatori nemulţumiţi de noul iPad, luând măsuri pentru înlocuirea tabletelor care demonstrează probleme de recepţie ale semnalului WiFi.

Noul iPad, înlocuit de Apple pentru probleme cu semnalul WiFi

Potrivit relatărilor venite chiar de la utilizatori, o parte din tabletele din noua serie iPad menţin cu greu conexiunea la reţeaua wireless şi ating doar viteze modeste la transferurile de date.

Apple iPad recall document

Un document Apple intern, interceptat de cei de la 9ti5Mac, explică cum angajaţii companiei au misiunea de a „captura” şi înlocui tabletele din a treia generaţie iPad care au problema semnalului intermitent. Angajaţii companiei sunt îndrumaţi să verifice dacă nu cumva problemele cu recepţia wireless sunt de natură software, după care să returneze exemplarele defecte pentru verificări suplimentare în centrele de service Apple.

Aparent, problemele afectează doar versiunea WiFi a ultimei tablete Apple, cele cu suport 3G având instalat un alt tip de antenă wireless.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult