Prestigio lansează MultiPad Visconte 2, o nouă tabletă cu Windows 8

23.07.2014
Prestigio lansează MultiPad Visconte 2, o nouă tabletă cu Windows 8

A doua tabletă Prestigio cu Windows 8 din seria MultiPad Visconte, noua Visconte 2 se prezintă cu un procesor Intel mai rapid, ecran HD cu tehnologie IPS şi cameră foto de 5MP în partea din spate, respectiv acumulator de 6400mAh pentru timp crescut de redare video.

Prestigio MultiPad Visconte 2 dispune de 2GB memorie RAM şi procesor Celeron dual-core pe 64biţi ce atinge frecvenţa de 2GHz. În prezent cea mai rapidă tabletă din oferta Prestigio, Visconte 2 oferă ecran IPS de 10’’ cu rezolutie de 1280×800, cameră foto de 5MP şi cameră frontală de 1MP pentru apeluri video. Lista dotărilor este completată cu suport Wi-Fi N şi 3G pentru sesiuni de internet mobil, 32/64GB memorie internă şi slot microSD pentru expansiune, respectiv modul Bluetooth 4.0 pentru folosirea cu accesorii wireless. În plus, pe carcasă găsim conector micro USB 2.0 şi micro-HDMI, folosind la transferuri de date şi redarea de conţinut video pe ecranul televizorului.

Prestigio MultiPad Visconte 2

Ajutată cu un acumulator de 6400mAh, tableta promite să ofere până la 5 ore timp de redare video neîntrerupt, respectiv suficientă rezervă de energie pentru folosire intermitentă de-a lungul întregii zile.

Pachetul software este completat cu suita Microsoft Office Home and Student 2013, clientul SkyDrive şi acces în Windows Store pentru suplimentarea colecţiei de aplicaţii preinstalate. In plus, utilizatorii beneficiază de 200 GB de memorie cloud gratuită cu Prestigio MultiCloud.

Prestigio MultiPad Visconte 2

Tableta Prestigio MultiPad Visconte 2 este disponibila in magazine la preţul de 1649 lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult