Samsung Galaxy Note 10.1, actualizat la Android 4.1 şi Premium Suite

27.11.2012
Samsung Galaxy Note 10.1, actualizat la Android 4.1 şi Premium Suite

Atunci când a lansat tableta Galaxy Note 10.1, cel de-al doilea produs Samsung care a pus accentul pe stylus şi creativitate, producătorul a implementat o serie de aplicaţii interesante care însă nu au funcţionat întotdeauna perfect şi care au devenit inferioare celor oferite de noul terminal Galaxy Note II.

Samsung a anunţat astăzi disponibilitatea actualizării Premium Suite pentru Galaxy Note 10.1, aceasta actualizând sistemul de operare Android la versiunea 4.1 şi aducând şi aplicaţiile îmbnătăţite disponibile până acum doar pe Galaxy Note II.

Astfel, pachetul software aduce Multi Windows, acesta permiţând rularea aplicaţiilor Samsung compatibile în ferestre separate suprapuse, un mod de lucru mai comod decât cel full screen cu care utilizatorii tabletelor s-au obişnuit. Quick Command, scurtăturile comandate din stylus, şi Air View, modul de previzualizate a anumitor tipuri de conţinut, sunt două facilităţi noi care au fost deja implementate pe Galaxy Note II.

Facilitatea de captură a ecranului primeşte şi opţiunea de Easy Clip, adică decuparea după un contur arbitrar şi inserarea în S Note, iar butonul S-Pen va putea fi folosit pentru comutarea între modurile de lucru.

Conform Samsung, actualizarea ar trebui să fie disponibilă începând de astăzi şi în România.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Recomandare video