Samsung Galaxy Note 8.0 – video preview la MWC 2013

Samsung Galaxy Note 8.0 - video preview la MWC 2013

Galaxy Note 8.0 este propunerea Samsung pentru cei aflaţi în căutarea unei tablete cu ecran de 8 inch. Modelul livrat cu sistemul Android 4.1.2 Jelly Bean, cosmetizat cu interfaţa Samsung TouchWiz, dispune de chipset cu procesor quad-core la 1.6 GHz şi nu mai puţin de 2 GB memorie RAM.

Tableta vine echipată cu un ecran capacitiv multi-touch, bazat pe o matrice TFT LCD cu densitate 189 ppi ce redă imagini la rezoluţie 1280×800 pixeli, corespunzătoare formatului 16:10. Mai avem la dispoziţie 16 GB memorie internă şi slot microSD, cameră foto de 5 MP cu autofocus şi filmare Full HD, respectiv cameră frontală de 1.3 MP pentru apeluri video. În afară de ieşirea pentru căşti, amatorii de muzică vor aprecia şi prezenţa unui set de difuzoare stereo integrate.

Tableta vine la pachet cu un stylus, ce este inserat într-un compartiment pentru transport prevăzut în corpul tabletei.

Carcasa cu design în stil Galaxy S3 nu este tocmai mică, dar grosimea de 7.95 mm şi greutatea de 338 grame sunt în limite acceptabile pentru o tabletă cu ecran de 8 inch, mai ales că în configuraţie intră şi un acumulator de 4600 mAh.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult