Samsung lansează un model Galaxy Note cu ecran de 12.2 inch

Samsung lansează un model Galaxy Note cu ecran de 12.2 inch

Samsung pregăteşte lansarea unei tablete cu ecran de 12.2 inch, livrată cu sistemul de operare Android şi o selecţie de aplicaţii menite să ofere utilizatorilor o experienţă în stilul produselor Galaxy Note.

Noua tabletă Samsung Galaxy Note ar putea avea parte de o introducere oficială în a doua parte a acestui an. Din puţinele informaţii disponibile, aflăm că tableta va pune la dispoziţie un ecran cu rezoluţie 2560×1600 pixeli şi stylus S-Pen, specific produselor din seria Galaxy Note.

Samsung lansează un model Galaxy Note cu ecran de 12.2 inch

Cât despre Galaxy Note 3, noul smartphone Samsung pare să fie pregătit de lansare pentru începutul acestei toamne, existând posibilitatea ca producătorul coreean să dezvăluie cele două produse în cadrul aceluiaşi eveniment. Un alt scenariu posibil este ca Samsung să găzduiască un eveniment Unpacked separat, care să coincidă cu expoziţia IFA Berlin de la începutul lunii septembrie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult