Samsung testează o tabletă cu display de 18,4″ în diagonală

07.08.2015
Samsung testează o tabletă cu display de 18,4

Tabletele nu par să se mai bucure de succesul pe care l-au avut în anii trecuţi, iar variantele cu display mare se vând în cantităţi mult mai mici decât cele cu display-uri mai mari. Cu toate acestea, Samsung pare să pregătească o tabletă uriaşă, cu dimensiuni mult ridicate faţă de cea mai mare tabletă din oferta sa. Galaxy Note Pro 12.2 are deja dimensiuni ieşite din comun, iar noua tabletă cu display de 18,4” ne face să ne întrebăm cum am putea să cărăm aşa ceva într-o geantă.

Cu toate acestea, cel mai recent transport de componente şi prototipuri din Coreea de Sud către India al companiei, a dezvăluit existenţa unui astfel de dispozitiv. Nu este clar exact ce hardware găzduieşte tableta, însă având în vedere preţul, probabil că este vorba despre componente obişnuite pentru dispozitive mobile. Detaliile de transport sugerează că este vorba despre un simplu prototip, care este realizat pentru testare, urmând ca la finalul procesului să fie distrus. Acest lucru sugerează că nu vorbim despre un produs care a intrat în producţie.

Preţul este o altă caracteristică interesantă. Acesta este estimat la 32.371 rupii, echivalentul a 500 de dolari americani. Întrucât avem de a face cu un display imens pentru un dispozitiv mobil, probabil că acesta este preţul pentru dezvoltare, nicidecum preţul pe care Samsung l-ar putea cere pentru un asemenea dispozitiv. Cert este că faimoasa companie coreană continuă să experimenteze cu diverse formate de dispozitive mobile, iar o tabletă cu ecran de 18,4” ar putea deveni realizate în viitorul apropiat. Cu siguranţă, acest lucru se va întâmpla dacă Samsung va găsi interes în piaţă pentru această lansare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult