Sony prezintă Xperia Z4 Tablet, cu ecran 2K de 10.1˝ şi dotări de top

02.03.2015
Sony prezintă Xperia Z4 Tablet, cu ecran 2K de 10.1˝ şi dotări de top

Sony anunţat Xperia Z4 Tablet, cea mai uşoară şi subţire tabletă de 10.1˝, optimizată pentru divertisment şi livrată cu accesorii pentru o experienţă similară celei de pe laptop.

Motorizată de chipsetul Snapdragon 810 pe 64 biţi (procesor octa-core) şi echipată cu un ecran performant instalat într-o carcasă de 6.1 mm grosime, Xperia Z4 Tablet promite până la 17 ore de redate video şi mobilitate sporită la folosirea conexiunilor WiFi / LTE pentru acces la internet.

Sony Xperia Z4 Tablet

În continuarea succesului predecesorului său, ne-am dorit să integrăm toate caracteristicile pe care utilizatorii le-au apreciat cel mai mult la Xperia Z2 Tablet şi să le accentuăm pentru Z4 Tablet”, declară Dennis van Schie, SVP of Sales & Marketing la Sony Mobile. “Utilizatorii apreciază în mod deosebit inovaţia atunci când poate aduce cu adevărat un plus de valoare în vieţile lor, aşadar am creat cu măiestrie Z4 Tablet şi am luat în considerare fiecare aspect pentru a satisface chiar şi cele mai exigente stiluri de viaţă. Subţire şi uşoară, dar totodată incredibil de puternică, cu divertisment care iese din tipare şi funcţii inteligente pentru productivitate, Xperia Z4 Tablet este o tabletă extraordinară care se potriveşte perfect în viaţa de zi cu zi a utilizatorului”.

Alături de ecranul bine iluminat, Xperia Z4 Tablet pune la dispoziţie şi o pereche de difuzoare puternice, instalate frontal pentru o experienţă surround. În plus, la conectarea unei perechi de căşti tableta detectează tipul şi stilul acestora şi adaptează automat setările pentru un sunet optim. Xperia Z4 Tablet este prevăzută cu o cameră foto principală de 8MP, optimizată de Sony pentru capturi la calitate optimă în orice lumină. Camera foto frontală de 5,1 MP cu unghi larg este optimizată pentru selfie-uri şi apeluri video.

Sony Xperia Z4 Tablet

Lista facilităţilor este completată cu PS4 Remote Play3, permiţând conectarea tabletei la consola PlayStation 4 prin conexiunea WiFi, folosind controller-ul wireless DUALSHOCK 4 pentru a te juca, indiferent de camera în care te afli. Xperia Lounge Gold aduce universul divertismentului Sony printr-o simplă atingere: vei putea accesa concursuri şi oferte exclusive, te vei număra printre primii care vor testa aplicaţii noi şi care se vor bucura de cele mai recente filme, seriale TV şi muzică, toate incluse pe dispozitivul tău.

Xperia Z4 Tablet include un acumulator de 6000 mAh, gestionat cu ajutorul modului Sony STAMINA, care opreşte funcţiile din fundal atunci când nu le utilizezi pentru a prelungi şi mai mult timpul de mobilitate. Putem trimite în continuare mesaje email, să navigăm pe internet sau să rulăm aplicaţiile dorite, fără a ne îngrijora de epuizarea bateriei.

Proiectată pentru folosirea la birou sau la drum, tastatura bluetooth BKB50 este prevăzută un slot dedicat pentru Xperia Z4 Tablet şi detectare la andocare. Accesoriul include un touchpad similar laptopurilor şi permite ajustare de la 0 la 130° pentru confort optim la introducerea textului. În plus, pentru a completarea experienţei laptop, Xperia Z4 Tablet este prevăzută cu slot-uri pentru imprimantă şi proiector. Subţire şi uşoară, husa de protecţie SCR32 cu două unghiuri variabile este recomandată scriere şi vizualizare în deplin confort. Mobilitatea este completată de boxa BSP60, sincronizată printr-o singură atingere şi controlată prin comenzi vocale, oferind suport pentru conferinţe telefonice şi preluarea  notificărilor de pe telefon.

Sony Xperia Z4 Tablet - cu tastatura bluetooth BKB50

Tableta este livrată cu aplicaţiile Xperia Email, Calendar şi Contacte, care pot fi sincronizate prin intermediul Microsoft Exchange ActiveSync (EAS) şi utlizează aplicaţiile business preferate din comunitatea Android. Xperia Z4 Tablet include mecanisme de securitate pentru confidenţialitatea datelor şi conexiunea la Internet, VPN şi Wi-Fi.

Cu greutate de 393 grame şi carcasă protejată împotriva pătrunderii de apă şi praf, Xperia Z4 Tablet se va lansa global, în variantele 4G LTE şi Wi-FI, începând cu luna iunie a acestui an.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult