Sony Vaio Duo 11 – tabletă convertibilă cu tastatură iluminată

28.08.2012
Sony Vaio Duo 11 - tabletă convertibilă cu tastatură iluminată

Sony Vaio Duo 11 este o tabletă convertibilă cu ecran de 11 inch, pe care rulează noul sistem de operare Windows 8.

Sony Vaio Duo 11

Fără mai multe detalii din partea producătorului Sony este greu de spus dacă noul produs se limitează la Windows RT în versiunea pentru procesoare ARM, sau una dintre versiunile x86 de Windows 8 folosite şi pentru sisteme laptop convenţionale. Judecând după tastatura QWERTY de tip chiclet, ce glisează din spatele tabletei atunci când dorim să edităm rapid documente text, Vaio Duo 11 pare să încline în direcţia sistemelor laptop, chiar dacă ecranul multitouch de 11 inch ne reaminteşte că avem de-a face cu ceea ce este în esenţă o tabletă. Cert este că atât ediţia Windows RT şi Windows 8 x86 vin livrate cu suita Microsoft Ofiice, fapt ce lasă deschise ambele posibilităţi.

Sony Vaio Duo 11

Alături de tastatura retractabilă cu mecanism glisant, în stilul tabletei Asus Slider, Sony include şi un stylus cu care putem scrie sau desena direct pe ecran. Ca un bonus faţă de tableta mai sus menţionată, Sony Vaio Duo 11 vine cu tastatură iluminată, confortabil de utilizat chiar şi pe întuneric.

Sony Vaio Duo 11 - tastatura glisează în spatele ecranului

Din păcate în afară de poze Sony nu a oferit mai multe detalii despre noua tabletă, astfel că data de lansare şi preţul de achiziţie rămân deocamdată un mister.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult