Tableta gigant de la Samsung are un nume: Galaxy View

04.09.2015
Tableta gigant de la Samsung are un nume: Galaxy View

Compania coreană Samsung începe să dezvolte un obicei din a oferi o mică privire spre viitor la sfârşitul fiecărei conferinţe de presă. Luna trecută, după anunţurile Galaxy Note 5 şi Galaxy S6 edge+, am primit primele imagini cu Gear S2, iar după prezentarea amplă a acestuia de la IFA a fost anunţată fără prea multe detalii suplimentare tableta Galaxy View. Toate indiciile despre aceasta sunt îndreptate către o tabletă gigant zvonită de mai multe luni.

Deşi nu a fost prezentă pe display-uri decât pentru câteva secunde, Samsung a inclus câteva informaţii importante în animaţia de prezentare. Este vorba despre o tabletă „mare”, de dimensiuni nespecificate, care este dedicată unei categorii de public obişnuit cu ecranele tactile din ce în ce mai mari. De asemenea, principala sa funcţie pare să fie consumul de material multimedia, în special conţinutul video, în spatele tabletei fiind vizibil un stand pliabil, nu foarte diferit de cel disponibil pe seria de tablete Surface de la Microsoft.

Samsung nu a oferit alte detalii, însă a promis că va dezvălui noul dispozitiv luna viitoare. Nu au fost încă trimise invitaţii pentru un eveniment de presă, însă ne aşteptăm să aflăm mai multe foarte curând. Momentan avem la dispoziţie o singură imagine, pe care am reuşit să o surprindem în timpul conferinţei dedicate Gear S2 de la IFA 2015.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult