Tabletele Lenovo Tab 4, disponibile în România

17.11.2017
Tabletele Lenovo Tab 4, disponibile în România

Tabletele Lenovo Tab 4, împreună cu accesoriile dedicate copiilor, pot fi achiziţionate acum şi de pe piaţa din România. Încadrată la gama premium, seria Tab 4  foloseşte carcase dual-glass şi este disponibilă în versiuni cu diagonală de 8’’ şi 10’’, respectiv difuzoare duale pentru o experienţă multimedia îmbunătăţită.

Lenovo a decis să facă un pas înainte cu seria Tab 4, oferind pachete de accesorii pentru a adapta dispozitivele diferitelor moduri de utilizare şi, de asemenea, a personalizat experienţa şi mai mult prin integrarea unui cont pentru copii în Kid’s package.

Tabletele rulează sistemul de operare Android 7.0 şi sunt concepute pentru a fi folosite de toţi membrii familiei, oferind până la 12 ore durată a bateriei. În plus, funcţia multi-user (utilizatori multipli) le permite părinţilor, adolescenţilor şi celor mici să transforme Lenovo Tab 4 în tableta pe care o utilizează acasă.

Lenovo Tab 4, în versiunile cu diagonală de 8’’ şi 10’’, oferă ecran HD şi procesoare quad-core ajutate cu cantitate de 2GB memorie RAM. Lista dotărilor este completată cu difuzoare stereo frontale Dolby Atmos şi conectivitate LTE (opţional). Tabletele au un profil ultra-subţire, cu o grosime între 7,15 mm şi 8,4 mm.

Începând din luna noiembrie 2017, Lenovo Tab 4 cu ecran de 8” şi LTE este disponibil exclusiv în reţeaua Orange şi pe www.orange.ro, cu o rată de 6 euro / lună alături de un abonament Orange Net 9, costul total fiind de 15 euro / lună, în cadrul unui contract încheiat pe o perioadă de 24 de luni. Preţul fără abonament, la modelele Tab cu diagonală de 8’’ şi 10’’ începe de la 159 euro, respectiv 227 euro.

Modelele Lenovo Tab 4 Plus, în versiunile cu diagonală de 8’’ şi 10’’, oferă utilizatorilor care îşi doresc mai multă putere de procesare un procesor octa-Core la 2.0GHz, ajutat cu 4GB RAM şi o memorie internă de 32GB. În plus, ecranul face saltul la rezoluţie FHD, redată pe un panou LCD cu tehnologie IPS. Lista dotărilor mai inclus un senzor biometric pentru autentificare pe bază de amprentă, respectiv port USB tip C cu suport Quick Charge 3.0 pentru încărcarea rapidă a bateriei.

Pachetul pentru copii Kid’s Pack conţine protecţie din cauciuc rezistentă la şoc, o folie de ecran cu filtru de lumina albastră şi autocolante de protecţie colorate 3M pentru spate. Contul dedicat copiilor de pe tableta Lenovo Tab 4 prezintă conţinut special actualizat şi selectat pentru cei mici. Mecanismele de control parental includ un instrument de limitare a timpului de utilizare, precum şi o interfaţă de gestionare a conţinutului pentru a monitoriza independent ce urmăresc copiii atunci când folosesc tableta.

Tabletele Tab 4, în versiunile cu diagonală de 8’’ şi 10’’ şi WiFi, sunt disponibile în magazinele partenere Lenovo în culorile Slate Black şi Polar White. Preţul recomandat al modelelor Tab 4 începe de la 649 Lei pentru versiunea cu ecran de 8’’ şi WiFi şi de la 799 Lei pentru tableta cu ecran de 10’’ şi WiFi.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult