Xiaomi nu se lasă mai prejos. Va lansa o alternativă Galaxy Tab S9 Ultra, mai ieftină

11.08.2023
Xiaomi nu se lasă mai prejos. Va lansa o alternativă Galaxy Tab S9 Ultra, mai ieftină

Contrat așteptărilor, tableta Samsung nerezonabil de mare și scumpă, Galaxy Tab Ultra, are succes în rândul consumatorilor din piețele vestice. Atât de mult încât Xiaomi se grăbește să dea un răspuns: Mi Pad 6 Max.

Deși, atenția ar trebui să fie centrată mai degrabă asupra modelului de bază Galaxy Tab S9, singurul din serie care a primit îmbunătățiri notabile (ecran Dynamic AMOLED 2X vs IPS LCD la Tab S8 și un acumulator de capacitate mărită) efortul de marketing din partea Samsung pare centrat aproape exclusiv în jurul modelului Galaxy Tab S9 Ultra, modelul mult mai costisitor și nu foarte practic, adresat fanilor care doresc să aibă cea mai luxoasă tabletă Android cu putință.

În stilul caracteristic, Xiaomi a reușit să lanseze tableta Mi Pad 6 la un nivel de preț incredibil de mic, dacă ne raportăm la hardware-ul oferit. Chiar dacă sunt omise anumite detalii, precum senzorul de amprentă și receptorul GPS, noul model rămâne una dintre cele mai rezonabile opțiuni pentru o tabletă nouă în 2023. Iar de aici nu rămâne decât să țintești mai sus, Xiaomi pregătind Mi Pad 6 Max, un flagship-killer care ia direct în vizor Galaxy Tab S9 Ultra, o tabletă cu preț de 1200 euro în echiparea de bază (12GB RAM, 256GB stocare internă expandabilă).

Deși lista cu specificații rămâne să fie confirmată, speculațiile vizează o configurație bazată pe chipsetul Snapdragon 8+ Gen 1, ajutat cu până la 12GB RAM și încărcare rapidă de 67W.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult